Stichting SIG

Wil jij een bijdrage leveren aan een gezellig thuis voor onze cliënten? Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar een:

Begeleider Breestraat (Beverwijk)

In ons woonproject aan de Breestraat in Beverwijk, boven de winkels, wonen cliënten verdeeld over drie woonlagen in 18 studio's. Elke woonlaag heeft een gezamelijke huiskamer. Er is 7 x 24 uur begeleiding voor cliënten van alle leeftijden.

Wat ga je doen?

In jouw werk als begeleider lever je een belangrijke bijdrage aan een veilig en prettig thuis, met aandacht voor eigen regie van de bewoners. Als je bij ons komt werken begeleid en verzorg je cliënten zowel op individueel als groepsniveau. Je werkt hierbij methodisch en zorgt –samen met je collega’s – voor een zorgvuldige rapportage, overdracht en begeleidingsplannen die up-to-date zijn.

Vanzelfsprekend werk je samen met het netwerk en verwanten rondom cliënten.

Kandidaatprofiel

Wie ben je?

Je hebt hart voor de doelgroep! In jouw communicatie weet je de juiste aansluiting te vinden bij de cliënten in verschillende levensfasen. Je bent een energieke en zelfstandige professional en je hebt ervaring met de begeleiding van volwassen cliënten met een verstandelijke beperking. Je ziet de vele voordelen van het werken in een onregelmatig rooster waaronder ook slaapdiensten. Je beschikt over een gerichte beroepsopleiding op minimaal mbo 4 niveau. Beschik je niet over de juiste opleiding of relevante werkervaring maar ben je geïnteresseerd en bereid met onze ondersteuning de opleiding te volgen, solliciteer dan op de BBL-vacature op onze werkenbijsig-pagina. 

Aanbod

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende functie in een enthousiast team waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een gedegen inwerktraject en je neemt deel aan een intern scholingsprogramma voor nieuwe medewerkers. Ontspanning en vitaliteit van medewerkers vinden wij belangrijk en daarom bieden wij veel leuke extra’s. We vertellen je er graag meer over tijdens onze introductie-bijeenkomst voor nieuwe medewerkers.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het fulltime salaris bedraagt min.€ 2.617,- en max. € 3.535,- bruto per maand (FWG 40). Dit is exclusief de ORT die je ontvangt, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Je kunt voor minimaal 32 uur per week aan de slag, maar meer uren zijn bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teamleider. Solliciteren kan via de button.

Op basis van de resultaten van ons medewerkersonderzoek, door onderzoeksbureau Effectory, zijn we onderscheiden met het label ‘World-class Workplace 2023-2024’! 

Deze vacature wordt in- en extern uitgezet. voor alle functies binnen de SIG is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht.

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-155

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Proeftijd
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Avond
Dag
Nacht
Weekend

Secties:

Wonen

Vacatureniveau:

Mbo niveau 4

Vacaturetype:

Begeleider

Vestiging:

Beverwijk

Aantal uur:

32-36 uur

Sluitingsdatum:

07-05-2024

Locatie:

Beverwijk

Contactpersonen:

Frouk Welbedacht (teamleider)

mobiel: 06-46133831

Kantooradres:

Breestraat 1947 DA Beverwijk

Locatie: